Vi har placerat cookies på din dator och lagrat ditt IP-nummer för att ge dig en bättre upplevelse av våra webbplatser. Om cookies och personuppgifter
OK, jag förstår!
Klicka här för att se en större bild
Klicka här för att se en större bild
Klicka här för att se en större bild

Om gården

Hacksta Gård köptes av Kalles farfars far 1897. Han bodde med sin familj på en gård i Vallby öster om Uppsala, och vid flytten till Hacksta fick djuren vallas genom centrala Uppsala.

1955 såldes alla korna och ända fram till 1980 odlades det bara spannmål på gården. Efter det bedrevs grisuppfödning fram till år 2000. Därefter började en omställning till ekologiskt drift. Och nu är gårdens produktion kravcertifierad.

Idag drivs gården av Kalle Danielsson med sin fru Karin Friis. Sedan 2002 har de återigen skaffat kor, men nu bara för köttuppfödning. Odlad areal inklusive arenden är ca 140 ha. Där odlas spannmål och vallfoder till köttdjuren.

Ekologiskt kalvkött

Beställ ekologiskt kött direkt från gården

Läs mer »

Kontakt

Kalle Danielsson & Karin Friis
Dalby Hacksta
755 91 Uppsala

Visa karta

Telefon

018-398151
0706-627648

Gården levererar till Upplandsbondens